“Clean Minds denkt écht mee om de beste oplossing te vinden”

Al 2 jaar verzorgt Clean Minds de schoonmaak van de bezoekerscafetaria’s en grootkeukens in de 3 campussen van Ziekenhuizengroep GZA Antwerpen. Geert Martens, kwaliteitscoördinator technisch departement, legt uit waarom hij zo tevreden is over de samenwerking.

Duidelijke winnaar

Geert: “Net op het moment waarop we op zoek waren naar een nieuwe schoonmaakfirma voor de cafetaria’s en grootkeukens van onze ziekenhuizen, ontvingen we toevallig een spontane voorstellingsmail van Clean Minds. We hebben dan enkele bedrijven vergeleken, maar Clean Minds kwam duidelijk naar voren als beste partner.”

 

Meedenken

Geert: “Clean Minds denkt echt mee met ons: ze zetten zichzelf in onze schoenen en zoeken gerichte oplossingen voor onze behoeftes in plaats van de meest commerciële optie te adviseren die hen het meest opbrengt. Zo voeren ze de reiniging  zorgvuldig uit met de hand in plaats van met stoom, dat sneller is maar op termijn schade kan veroorzaken.”

 

Vertrouwensband

Geert: “Daarnaast is het heel fijn om één vaste contactpersoon te hebben. Dat speelt een belangrijke factor in de continuïteit van de dienstverlening: op die manier moeten we niet alles altijd opnieuw uitleggen. Bovendien kunnen we vertrouwen op de kwaliteit die Clean Minds levert. We kunnen tijdens de schoonmaakwerken niet constant aanwezig zijn op de werkvloer, maar dankzij de uitgebreide kennis en briefing van de ploegleider verloopt alles naar wens. Elke vraag die we stellen aan Clean Minds, wordt snel en duidelijk beantwoord.”

Gerelateerde artikelen

Emmaüs over Clean Minds
Emmaüs over Clean Minds