Een regelmatige, grondige reiniging van uw dampkap is een must voor goede voedselhygiëne. Vet stapelt zich op in de filters en dampkap waardoor bacteriën en micro-organismes ontstaan. Voorkom besmettingen en laat uw dampkap regelmatig kuisen. 

 

Daarnaast is dampkapreiniging onmisbaar voor brandveiligheid.

Een professionele dampkap moet minstens één keer per jaar gereinigd worden zodat er geen risico’s zijn voor voedselhygiëne, storingen of brandgevaar. Door de dampkap regelmatig te reinigen, wordt er voorkomen dat vet van de installatie druipt. Dit is belangrijk. Het vet op de filters en dampkap staan namelijk vlak onder het vuur en kan ontbranden.

Clean Minds heeft meer dan 10 jaar ervaring als specialist in dampkapreiniging voor horeca. Industriële keukens, restaurants en fastfoodketens kunnen rekenen op een professionele behandeling. We zorgen voor een jaarlijkse reiniging van de dampkap, filters en het motorhuis. Na de reiniging wordt alles netjes gemonteerd en is uw installatie meteen gebruiksklaar. Achteraf leveren we een attest voor uw verzekeringsmaatschappij.

 

Onze professionele medewerkers volgen alle hygiëneprocedures nauwgezet. Ze komen indien gewenst langs na de openingsuren zodat uw keukenmedewerkers in alle rust kunnen werken. Zo merkt u helemaal niets van de schoonmaak, behalve dan het kraaknette resultaat.

Netjes samenwerken, doen we zo:

 

 • We garanderen een volledige reiniging en ontvetting van de dampkappen. We maken de dampkappen schoon vanbinnen en vanbuiten, reinigen de kanalen en plaatsen indien gewenst inspectieluiken, reinigen het motorhuis en vervangen de motorriem indien nodig.
 • U ontvangt een attest dat aanvaard wordt door verzekeringen en brandweerinstanties.
 • We houden automatisch frequenties bij en sturen reminders voor een nieuwe afspraak zodat u altijd in orde bent.
 • We komen langs wanneer u het wil. Eenmalig, jaarlijks of tweejaarlijks? Overdag, ’s avonds of in het weekend?
 • Clean Minds is een totaalpartner voor alle cleaning services. Naast dampkapreiniging voor horeca en grootkeukens, zorgen we ook voor deze extra services:
  • Algemene schoonmaak (dagelijks of wekelijks)
  • Ontsmetten van de horecazaak
  • Eenmalige opkuis bij verhuis naar nieuw pand