“We kunnen rekenen op één contactpersoon voor al onze locaties. De basis van een goede samenwerking!”

Emmaüs vzw is een zorgnetwerk dat zich voornamelijk in Antwerpen situeert. Voor de reiniging van 16 keukens van algemene ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, centra voor mensen met een beperking, een klooster en de coördinatiedienst schakelen ze de hulp in van Clean Minds. Ive Mauquoi, aankoper facilitaire diensten bij Emmaüs, over de schone samenwerking.

Beste totaalpakket

Ive: “Na het aflopen van onze vorige raamovereenkomst voor de reiniging van grootkeukens van onze voorzieningen, hebben we in 2019 een nieuwe overheidsopdracht uitgestuurd. Clean Minds bleek daarbij als beste uit de bus te komen betreffende totaalpakket van prijs, kwaliteit en dienstverlening. De opstart verliep vlot en probleemloos, wat meteen bewees dat Clean Minds de juiste partner is voor Emmaüs vzw.”

 

Eén aanspreekpunt

Ive: “Onze voorzieningen variëren van algemeen ziekenhuis tot klooster, waardoor ook het eisenpakket zeer uiteenlopend is. Clean Minds gaat hier heel professioneel mee om: dankzij de kennis van zaken en goede communicatie van de planner en werkverantwoordelijke verloopt alles in goede banen. Voor onze keukenverantwoordelijken is het zeer belangrijk dat ze steeds terecht kunnen bij een aanspreekpunt met hun vragen en opmerkingen. Clean Minds zorgt daarbij voor een zeer vlotte en overzichtelijke communicatie: dat is de basis van een goede samenwerking!”

 

Vlotte communicatie

Ive: “De keukenverantwoordelijken zijn tevreden over de uitvoering van de taken (reiniging van dampkappen, koel- en vriescellen, plafonds, ventilatieroosters, schachten en lichtarmaturen) en de communicatie verloopt vlot. Wanneer er zich toch eens een probleem voordoet, wordt dit snel en accuraat opgelost.”

Gerelateerde artikelen

GZA over Clean Minds
GZA over Clean Minds