“Naast hun flexibiliteit zijn ook de vlotte communicatie en professionele opvolging van de techniekers sterke troeven van Clean Minds”

Al meer dan vier jaar is Clean Minds de vaste onderhoudspartner voor dampkapreiniging in ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Een beestig leuke samenwerking, al zeggen we het zelf. Maar laten we vooral de klant spreken. Aan het woord is de Planner Technisch Beheer voor ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen.

Altijd op tijd, altijd in orde
“We werken nu al een tijdje samen met Clean Minds. Ze zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van onze dampkappen en de bijbehorende blusinstallaties. Een belangrijke opdracht die ze jaarlijks tot een goed einde brengen. Daarbij levert Clean Minds altijd de nodige certificaten aan. Zo zijn we wettelijk in orde en garanderen we vooral de veiligheid van onze werknemers en bezoekers.”

Kuisen in de vroege uurtjes
“We hebben verschillende restaurants in de parken en de meeste vereisen de standaard onderhoudsprocedure. Het Toepaja-restaurant is echter een uitzondering. Het restaurant draait 7 dagen op 7, 365 dagen per jaar en is al vanaf half 10 's ochtends open voor onze bezoekers . Dat is vroeg, en betekent dat het onderhoudsteam van Clean Minds al om 7 uur moet beginnen met de reiniging. Dit is gelukkig nooit een probleem voor hen. Ze staan altijd voor ons paraat.”

Gerelateerde artikelen

McDonalds over Clean Minds
McDonalds over Clean Minds
KFC België over Clean Minds
KFC België over Clean Minds
Collins Food Europe (KFC Nederland) over Clean Minds
Collins Food Europe (KFC Nederland) over Clean Minds