"Een vlekkeloze samenwerking en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding."

Sinds 2022 vindt er een magische samenwerking plaats tussen Clean Minds en Plopsa. Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, heeft momenteel 10 parken in Europa. Bij niet één, maar zes van die parken verzorgt Clean Minds jaarlijks het onderhoud van de dampkappen in de restaurants. Koen Keijsers, F&B Manager bij Plopsa De Panne, vertelt graag meer over de samenwerking.

 

Een ervaren partner voor een grote opdracht

"We zochten een partij die ons kon helpen bij het onderhoud van de dampkappen in alle restaurants in de parken in België en Nederland. Gezien de omvang van de opdracht zochten we een ervaren speler met de nodige expertise en een sterk team. Na een eerste kennismaking met Clean Minds werd al snel duidelijk dat we de juiste totaalpartner hadden gevonden."

 

Een onberispelijke prijs-kwaliteitverhouding

"Hun indrukwekkende referentiekader sprak boekdelen. We waren overduidelijk niet hun eerste grote klant. Het team van Clean Minds werkt punctueel, grondig en flexibel. Dat is essentieel, aangezien onze parken non-stop draaien en er geen tijd te verliezen is bij het schoonmaken van de dampkappen. Combineer dit met hun heldere communicatie en onberispelijke prijs-kwaliteitverhouding, en je hebt een vlekkeloze samenwerking."

Gerelateerde artikelen

McDonalds over Clean Minds
McDonalds over Clean Minds
KFC België over Clean Minds
KFC België over Clean Minds
Collins Food Europe (KFC Nederland) over Clean Minds
Collins Food Europe (KFC Nederland) over Clean Minds